Το μεγαλύτερο έπαθλο για εφέτος, ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, κληρώνει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ. Τα συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί στο παιχνίδι έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι επισκέπτονται τα καταστήματα ΟΠΑΠ για να δοκιμάσουν την τύχη τους ή καταθέτουν τα δελτία τους μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Η υποβολή συμμετοχών στην αποψινή κλήρωση θα ολοκληρωθεί στις 21:30. Η μεγάλη κλήρωση για τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στο tzoker app.

Συνολικά κέρδη 126.437 ευρώ για τρεις παίκτες την περασμένη Κυριακή

Το αυξημένο ενδιαφέρον των παικτών για τα τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ αποτυπώνεται στο γεγονός ότι συμπληρώθηκαν πάνω από 6,5 εκατομμύρια στήλες για την κλήρωση της περασμένης Κυριακής. Αυτή ήταν η 15η κλήρωση στη σειρά χωρίς μεγάλο νικητή. Ωστόσο, βρέθηκαν τρεις τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, οι οποίοι μοιράστηκαν το ποσό των 126.437 ευρώ.

Και οι τρεις παίκτες κέρδισαν τα έπαθλα των 42.145 ευρώ παίζοντας δελτία με έξι στήλες, που κόστισαν 3 ευρώ το καθένα. Τα τυχερά δελτία παίχθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Βόνιτσα, Πρέβεζα και Πύργο.