Η στάση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτηση στη Βουλή, σε συνδυασμό με όσα είπε στη διάρκεια της ομιλίας του προχθές, νομίζω ότι είναι ένα καλό μάθημα για όσους από το ΚΙΝΑΛ ονειρεύονται συμπόρευση μαζί του, τώρα ή στο μέλλον.

Ο τύπος έδειξε ότι είναι αμετανόητος. Οτι δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτε. Και πως χρησιμοποιεί το σταθερό αντιδεξιό αίσθημα της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει στην εξουσία. Αυτό τον κινητοποιεί και τίποτε άλλο. Οι δε προτάσεις φιλίας που κάνει προς το ΚΙΝΑΛ και το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου, στόχο έχουν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι είναι έτοιμος να μετακινηθεί προς τα δεξιά του και να εκπροσωπήσει την Κεντροαριστερά.

Θέλω να πιστεύω ότι τα όσα είπε, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε στη Βουλή, θα συγκρατήσουν εκείνα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που αλληθωρίζουν προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ… (Ο φίλος μου ο Γιαννάκης ο Ραγκούσης, πάντως, το πήρε το μήνυμα που του έστειλα. Στην ομιλία του στη Βουλή υπερασπίστηκε τον Παπαγγελόπουλο, περισσότερο από τον καθένα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Εδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με άνεση, νομίζω. Τώρα κινδυνεύει μόνο αν επέλθει η σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ. Το ΚΙΝΑΛ δεν τον θέλει με τίποτε…)

Του Γιώργου Παπαχρήστου από τη στήλη Στίγμα στα Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: