πρωτοχρονιά (η) 1. η πρώτη μέρα του χρόνου «μπορεί επισήμως να μετράμε τις χρονιές από την 1η Ιανουαρίου αλλά όλοι ξέρουμε ότι η πραγματική πρωτοχρονιά είναι η 1η Σεπτεμβρίου, όταν τελειώνουν οι καλοκαιρινές διακοπές» 2. η φρούδα ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο «το να πιστεύεις ότι ο Νάσος μπορεί να πάψει να είναι εγωπαθής είναι ο ορισμός της πρωτοχρονιάς»

Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος την πρωτοχρονιά είναι να μην παρασυρθεί και ελπίσει ότι μια ημερολογιακή αλλαγή μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε στη ζωή του. Και σίγουρα να μην ξεκινήσει να φτιάχνει καταλόγους με τις επιδιώξεις και τους στόχους της «νέας χρονιάς». Η πεποίθηση ότι με το τέλος της 31ης Δεκεμβρίου και την έλευση της 1ης Ιανουαρίου συντελείται κάποια αλλαγή είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται οι μεγάλες απογοητεύσεις. Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, μην ευχηθείτε τίποτα για τη νέα χρονιά και μη βάλετε στόχους που είναι δύσκολο να πετύχετε.

Αντιμετωπίστε την αυριανή μέρα σαν μια οποιαδήποτε αργία, βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε ή έστω συμπαθείτε πολύ και απλώς προσπαθήστε το χανγκόβερ σας να είναι τέτοιο που να μη σαςρίξει στο κρεβάτι. Αν δεν σας πείθουν αυτά που γράφω, απλώς δείτε τι τραβάνε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ευχήθηκαν το κόμμα τους να γίνει
ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξηλώματα

Εξαφανίστηκε το γλυπτό με τα τεράστια μεταλλικά καρφιά στα Τέμπη και κάποιοι συμπολίτες έσπευσαν να κατηγορήσουν και γι’ αυτό την κυβέρνηση. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι τα στελέχη της κυβέρνησης είναι που ανεβοκατεβαίνουν την Ελλάδα και ξηλώνουν μεταλλικές κατασκευές όπου τις βρουν αφύλακτες.

Ανάλυση με βάση όσα καταλαβαίνει

Η πεποίθηση του Στέφανου με τα κολλητά ρούχα ότι η Νέα η Δημοκρατία πήγε από το (εκλογικό) 41% στο (δημοκοπικό) 28% εξαιτίας της πολιτικής του δράσης αποδεικνύει ότι πνευματικώς δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από κάποιον που πιστεύει ότι αφού κάθε πρωί που ξυπνάει, ο ήλιος ανατέλλει, δεν μπορεί παρά η ανατολή του ήλιου να οφείλεται στο ξύπνημά του.

Θαρραλέοι

Παρουσιάστηκε χθες η εφαρμογή μέσω της οποίας θα υπάρχει ο απαραίτητος γονικός έλεγχος στα σόσιαλ τα μίντια και τις εφαρμογές και τώρα μένει να βρεθούν γονείς που να έχουν το θάρρος να την επιβάλουν στα βλαστάρια τους, τα οποία, αν δεν ήταν κακομαθημένα, δεν θα χρειάζονταν καμία εφαρμογή έτσι κι αλλιώς.