Μια ακόμη κοπέλα, που είχε σχέση μαζί του, υπέβαλε εναντίον του μήνυση. Η τρίτη κατά σειρά.

Η γυναίκα αυτή είναι σήμερα 42 ετών και ζει στη Θεσσαλονίκη. Διατηρούσε σχέση μαζί του πριν από αρκετά χρόνια και μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο διαπίστωσε εκείνη χωρίς να το γνωρίζει έπεσε θύμα του.

Η 42χρονη όταν αποκαλύφθηκε η δράση του Στάθη Παναγιωτοπουλου απευθύνθηκε σε δικηγόρο και ζήτησε τη βοήθεια του, καθώς φοβήθηκε ότι υπάρχει και δικό της ερωτικό βίντεο στο διαδίκτυο.

Μετά από έρευνα που έγινε σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποκαλύφθηκε ότι στο σκοτεινό διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον γνωστό παρουσιαστή με τον οποίο είχε σχέση πριν πολλά χρόνια.

«Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια πριν, δηλαδή όταν κάποιος έχει ξεκινήσει να κάνει αυτή τη δουλειά μια 10ετία αντιλαμβάνεστε τί έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας» πρόσθεσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Οι Αρχές αναζητούν ακόμη 7 βίντεο που έχει αναρτήσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος …προκειμένου να ταυτοποιηθούν και οι γυναίκες που απεικονίζονται σε αυτά.

Η έφοδος στο σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να κάνουν «φύλλο και φτερό» κινητά τηλέφωνα, λάπτοπ, σκληρούς δίσκους ήταν απλά η αρχή.

Ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» είχε αρκετό διάστημα για να «σβήσει» βίντεο και φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του. Ωστόσο, αυτά που δεν μπορεί να «σβήσει» είναι τα ψηφιακά ίχνη που αφήνει κάθε ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Οι ελεγκτικές αρχές της χώρας ερευνούν κατά πόσο έχει δεχθεί στους λογαριασμούς και στις πιστωτικές του κάρτες χρήματα από εταιρείες διαφορετικές. Δηλαδή αν αποκόμιζε κέρδη από τα ροζ βίντεο ο γνωστός παρουσιαστής.

Πηγή: megatv.com