Το τριήμερο πένθος που κήρυξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, στη μνήμη των θυμάτων του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας επηρεάζει τον αυριανό (Πέμπτη, 15/6, 21:15) τέταρτο τελικό της Α1 Ανδρών/Basket League, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ.

Το Game 4 της σειράς βρίσκεται στον «αέρα» και οι παράγοντες των «αιωνίων» βρίσκονται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ), προκειμένου να ξεκαθαρίσει η τύχη του αγώνα. Το ενδεχόμενο της αναβολής και του ορισμού του σε νέα ημερομηνία είναι το επικρατέστερο σενάριο, ενώ άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης.

Τα αποτελέσματα του τελευταίου αγώνα

Πάντως, κατά τον τρίτο τελικό, ο Ολυμπιακός ήταν... υποψιασμένος και ενεργοποιώντας την άμυνα του από τη δεύτερη περίοδο δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον Παναθηναϊκό, ανακτώντας το προβάδισμα (2-1) στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών/Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 75-52 των «πράσινων» στο ΣΕΦ, στο Game 3 και πλέον έχουν την ευκαιρία την προσεχή Πέμπτη (15/6, 21:15) να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 36-28, 57-41, 75-52