Τρεμόπουλος: “Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω”

by news

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό μίλησε στο OPEN ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία-Αλληλεγγύη, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

“Ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες. Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, έκανα το τεστ βρέθηκα θετικός, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι’ αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο (…) Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια. Έχασα πάνω από 20 κιλά», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή τη στιγμή, όπως σημείωσε, “είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ”.

Τόνισε  πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου και εκτίμησε πως το ποσοστό των αρνητών του κορωνοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος εξήλθε χθες της ΜΕΘ όπου βρισκόταν διασωληνωμένος για περισσότερο από δύο μήνες.

Σε ανάρτησή στο facebook σημείωσε:

“Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α’ και Β’) του νοσοκομείου “Παπανικολάου” μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος.
Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό.
Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες.Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει).
«Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!’, είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου.
Και έτσι θα συνεχίσω…”

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα