Μαθαίνω ότι γίνεται χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής με τον Αντώναρο. Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές γκρινιάζουν στα κομματικά όργανα ότι ο Αντώναρος έχει προκλητική προβολή από τηλεοπτικά ΜΜΕ τα οποία δεν είναι φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα παράπονα μαθαίνω ότι έχουν φτάσει μέχρι και στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα. Παράπονα υπάρχουν και από τα απλά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα γιατί λόγω του Αντώναρου καλούνται να απολογηθούν για την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή! Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ…

Η Κουμουνδούρου… ενισχύει τον Κασιδιάρη στην Αθήνα

Τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου βάζει στόχο ο Ηλίας Κασιδιάρης. Θα κατεβάσει δικό του συνδυασμό και θα είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας ελπίζοντας ότι θα πάρει ένα σημαντικό ποσοστό που θα τον βάλει στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης.

Ο Κασιδιάρης επενδύει στη συμπάθεια που θα κερδίσει από τους ψηφοφόρους λόγω του αποκλεισμού του στις εθνικές εκλογές, επενδύει επίσης στην αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να βρει έναν δυνατό υποψήφιο (ο Παππάς δεν έχει υψηλή αναγνωρισιμότητα και δεν έχει συμπάθειες στους μετριοπαθείς ψηφοφόρους) και στο ότι ο συμπαθής στους συντηρητικούς ψηφοφόρους της Α’ Αθηνών Παύλος Γερουλάνος δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που κάνει το επιτελείο του Κασιδιάρη, εάν πάρει ποσοστό μεγαλύτερο από το 17%-18%, θα μπορέσει να μπει στον δεύτερο γύρο απέναντι στον σημερινό δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη…

Γιάννης Παπαγιάννης