Στη Λάρισα μετακόμισε το λούνα παρκ στο οποίο σκοτώθηκε 13χρονη στον Αλμυρό

34
Τραγωδία στον Αλμυρό: 13χρονη έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Έτοιμο να λειτουργήσει, αυτή τη φορά στη Λάρισα, είναι το λούνα παρκ στο οποίο σκοτώθηκε 13χρονη πριν από περίπου ένα μήνα, τότε στον Αλμυρό.

Η δημοτική αρχή της Λάρισας διαβεβαιώνει πως δεν θα πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια ζητήθηκε από τον δήμο Λαρισαίων να γίνουν και περαιτέρω έλεγχοι, και να τηρηθούν και άλλες προϋποθέσεις για να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

Ο τελευταίος έλεγχος θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (23/9) καθώς ξεκινάει το παζάρι και αν όλα είναι σωστά, τότε θα δοθεί και η άδεια λειτουργίας.

Θυμίζεται πως το τραγικό περιστατικό συνέβη σε εμποροπανήγυρη στον Αλμυρό Βόλου όταν το κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ’ ένα παιχνίδι αλλά γλίστρησε από τη θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στη βάση άλλου παιχνιδιού.

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr