Τότε που ο Τσίπρας έλεγε ότι «το εμβόλιο για κορωνοϊό δεν υπάρχει»

by news

Σήμερα συμπληρώθηκαν ένα εκατομμύριο εμβολιασμοί στη χώρα μας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε βίντεο προκειμένου να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό και «να συνεχίσουμε οργανωμένα και με σχέδιο», όπως είπε.

«Κάθε εμβόλιο είναι ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης, ημέρα που συμπληρώθηκε το 1.000.000 εμβολιαστικών δόσεων, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πατησίων, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες και ως εμβολιαστικό κέντρο.

Η «Ομάδα Αλήθειας» θυμήθηκε ότι τον Νοέμβριο του 2020 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι «εμβόλιο για κορωνοϊό δεν υπάρχει», κατήγγειλε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας για «εμπόριο ελπίδας» και προέτρεπε την κυβέρνηση, λέγοντας «Ας μοιράσουν το εμβόλιο της γρίπης, που υπάρχει». Τα προγνωστικά αυτά, ωστόσο, διαψεύστηκαν, και τον Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα