Το πρόστιμο που ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε με αφορμή τη φωτογραφία του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδά η Δέσποινα Βανδή για κάποιο περίεργο λόγο έχει ενταχθεί στη αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη φυσικά να το τερματίζει όπως πάντα καταγγέλλοντας τους «ρουφιάνους», όπως τους αποκαλεί που άνοιξαν το θέμα του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον Θάνο Πλεύρη με τις γνωστές αήθεις αναφορές του και τους χαρακτηρισμούς που συνηθίζει κάνοντας λόγο για «ρουφιάνους και καταδότες» καθώς και για πληροφορίες που χρησιμοποιεί ο υπουργός υγείας διότι οπως τονίζει μόνο αυτό ξέρει να κάνει «που προφανώς σου το έμαθε ο μπαμπάς σου από τη θητεία του στην ΚΥΠ».

Οπως χαρακτηριστικά γράφει: «ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ…..  ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ ,Βαρκάρη του Αχέροντα των 21.000 ΝΕΚΡΩΝ επι θητείας σου , ΜΟΝΟ αυτό ξέρεις να κάνεις καλά (φωτο 1),που προφανώς σου το έμαθε ο μπαμπάς σου από τη θητεία του στην Κ.Υ.Π : ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!

Υγ1. Κανονικά έπρεπε να ανασυστήσεις και να στείλεις και το Τμήμα ΗΘΩΝ της Βασιλικής Χωροφυλακής!

Υγ2.Όταν πέσετε (ΣΥΝΤΟΜΑ) έχεις σκεφτεί πως θα σε διαολοστελνει το σύμπαν και θα σε φτύνουνε κι οι μύγες ;;;»
Δύσκολα θα περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό από τον Παύλο Πολάκη. Ομως συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εντάξει στο δημόσιο λόγο το θέμα το συγκεκριμένο με αναφορές που αν μη τι άλλο παραπέμπουν και στη λογική με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση αντιμετώπισε τους αντιεμβολιαστές.
Δηλαδή μέσω της υπόθεσης που ανέκυψε με το πρόστιμο για το τσιγάρο και την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που έχει ατονίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους θεριακλήδες καπνιστές αφού ακομη και επισήμως επιχειρεί να χρεώσει στην κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας «επικοινωνιακές» κινήσεις.
Διότι το να χαρακτηρίζεις… ρουφιανιά το θέμα της τήρησης ενός νόμου δείχνει και μια νοοτροπία ανάλογη με αυτή που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός και να ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει την κατάργηση και του αντικαπνιστικού όπως όλων των νόμων που η κυβέρνηση έχει φέρει, με «έναν νόμο και ένα άρθρο».
Η ανάρτηση Πολάκη: