Το τερμάτισε η Αχτσιόγλου: Πήγαμε σε lockdown γιατί δεν είχαμε ΜΕΘ (Ηχητικό)

by Manifesto

Ζήσαμε να το δούμε και να το ακούσουμε κι αυτό. Η Εφη Αχτσιόγλου μιλώντας σε κομματική διαδικτυακή εκδήλωση στο Φάληρο “αποκάλυψε” ότι η χώρα οδηγήθηκε σε lockdown όχι γιατί είχαμε άγρια και πολύμηνη επέλαση του κορωνοιού αλλά γιατί δεν είχαμε πολλές ΜΕΘ.

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε (φορώντας την “μπλούζα” του γιατρού και του οικονομολόγου μαζί) πρώτον ότι σε καμία χώρα δεν έγινε καθολικό lockdown (σ.σ: προφανώς δεν έχει ακούσει τίποτα για τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και ούτω καθεξής) και δεύτερον ότι η χώρα μας “αναγκάστηκε να πάει σε καθολικό lockdown” γιατί δεν “άντεχε το σύστημα Υγείας”.

Κάποιος να ενημερώσει γρήγορα την Αχτσιόγλου (σ.σ.: πολλοί σύντροφοί της λένε ότι οι φιλοδοξίες της φτάνουν μέχρι την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ) ότι αφενός το σύστημα Υγείας άντεξε και αφετέρου η κυβέρνηση έκανε αυτό που έκαναν όλες οι σοβαρές κυβερνήσεις του κόσμου: προχώρησε σε lockdown γιατί αυτό επέβαλαν τα δεδομένα που ελάμβανε από τους λοιμωξιολόγους, που όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρουν από την πρώην υπουργό.

Κλείνοντας να σημειώσουμε το εξής: το γεγονός ότι το ΕΣΥ άντεξε, χάρη στις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και χάρη στις πρωτοβουλίες στήριξης που ανάλαβε η κυβέρνηση, μπορεί να στεναχώρησε κάποιους μέσα τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά σίγουρα ικανοποίησε την κοινωνία.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις “ιατρικές” και “οικονομικές” γνωματεύσεις της Εφης Αχτσιόγλου:

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα