Το stand up comedy του Τσίπρα στο iSYRIZA

423

Φοβάται και δεν το κρύβει ο Αλέξης Τσίπρας. Φοβάται πως ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει προσφυγή στις κάλπες και ότι τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στον φυσικό του χώρο του 3%. Και έστησε μια φιέστα διαδικτυακή για να… εγκαινιάσει την προεκλογική περίοδο της φαντασίας του. 

Ένας Τσίπρας που κακέκτυπο του εαυτού του, περιστοισχισμένος από νέους (ακόμα και ανηλίκους) οι οποίοι έκαναν τις ερωτήσεις ακριβώς όπως εκείνος θα τις ήθελε για να πει όσα επιθυμούσε.

Τι είπε όμως; Τίποτα νέο. Επανέλαβε τον εαυτό του και το περιβόητο άρθρο στην ΕΦΣΥΝ με τον τίτλο “Αν”. Τι θα γινόταν αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση, αν εκείνος ήταν πρωθυπουργός, αν, αν, αν… 

Μας ενημέρωσαν μάλιστα κάποια στιγμή ότι η πλατφόρμα έπεσε από την μεγάλη επισκεψιμότητα. Θα μας ανακοινώσουν και τα νούμερα. Μόνο που ο ρουφιάνος facebook μέσα από το οποίο γινόταν live streaming, ήταν κολλημένος στι 2500. Είτε η πλαφόρμα ήταν πάνω είτε είχε πέσει.

Είναι κρίμα πραγματικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίζει μπάλα μόνος του με μόνο αντίπαλο τον εαυτό του. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να σταθεί ούτε στην αντιπολίτευση.

Το χειρότερο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως αυτό το γνωρίζουν και οι “συντρόφοι” του. Και οι δελφίνοι προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Ο χρόνος του τελειώνει και εκείνος αρνείται να το αντιληφθεί. 

Στην Ελλάδα “θείο βρέφος” ήταν ένα και ο ρόλος του ήταν άλλος. Σύντομα ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει οριστικά και αμετάκλητα στις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Που γράφτηκε με τον ιδρώτα από τις θυσίες των Ελλήνων.

Όποιος αντέχει, μπορεί να δεί την παρωδία στο video

Live Event μέσω του isyriza.gr: Συζήτηση με νέες και νέους

Συζήτηση με νέες και νέους για τα κυρίαρχα ζητήματα της επικαιρότητας που διαμορφώνεται στη χώρα, μέσω της νέας λειτουργικότητας live events της πλατφόρμας isyriza.gr. #iSYRIZA #ΣΥΡΙΖΑ

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 18. Mai 2020

 

Διαβάστε περισσότερα: 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr