Το παρασκήνιο για το πως χάλασε η φιλία Χρηστίδου – Κορινθίου

77
filia-tomanifesto.gr

Η στενή σχέση τους ήταν γνωστή και προβεβλημένη μέσω των social media. Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Κορινθίου δεν έχουν πια, όπως λέγεται, τις ίδιες σχέσεις και για όλα ευθύνεται η εκπομπή της Χρηστίδου στο open.

Τότε, ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η Κορινθίου δεν δέχτηκε επειδή δεν της πρότειναν να είναι συμπαρουσιάστρια, αλλά μέλος της παρέας, του πάνελ.

Η ίδια η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο page2 και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την πρόταση και απαντά γιατί δεν συνεργάστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα:

Ξέρω ότι όταν έφυγαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από το Mega σας είχε γίνει πρόταση να αναλάβετε μαζί με τον Γιάννη Αιβάζη την πρωινή ζώνη Θα μπορούσατε να παρουσιάσετε μαζί μία πρωινή εκπομπή;

Θα μπορούσαμε. Αλλά δεν θα θέλαμε να είναι μία από τα ίδια.

Πέρσι, είχε ακουστεί ότι θα συνεργαζόσουν με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο «Έλα, χαμογέλα». Γιατί δεν το έκανες;

Γιατί, όπως σου είπα και προηγουμένως, προτεραιότητα πάντα για εμένα είναι πάντα το θέατρο. Σχεδόν κάθε χρόνο μου γίνονται προτάσεις για την τηλεόραση και έχω δεχτεί και αρκετές για παρουσίαση. Μέχρι τώρα έχω πει όχι. Πρέπει ειδικά για την παρουσίαση, που δεν είναι και η δουλειά μου, να είναι κάτι πολύ δυνατό για να πω το ναι.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr