Το μέλλον του ζεύγος Τραμπ – Η Μελάνια συγγραφέας και ο Ντόναλντ ξανά υποψήφιος

by news

Το πρώτο ζεύγος των ΗΠΑ, ο Ντόνανλτ και η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης σχεδιάζει ήδη τη ζωή του μετά τον Λευκό Οίκο . 

Τα απομνημονεύματά της από την τετραετία που πέρασε ως ένοικος του Λευκού Οίκου σχεδιάζει να γράψει η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως μεταδίδει το Page Six, επικαλούμενο πηγή εκ των έσω, ο Ντόναλντ Τραμπ ενθαρρύνει την σλοβενικής καταγωγής σύζυγό του να προχωρήσει στο εγχείρημα το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ «μπορεί να αξίζει πολλά χρήματα».

Την ίδια ώρα ο ειδησεογραφικός ιστότοπος The Daily Beast, επικαλούμενος ενημερωμένες πηγές αναφέρεται στο ενδεχόμενο ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπνα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024.

Ένα ενδεχόμενο μάλιστα που ενδέχεται να το ανακοινώσει την ημέρα της ορκωμοσίας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν, την 20ή Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Τραμπ συζητά με συμβούλους και έμπιστα πρόσωπα το συγκεκριμένο σχέδιο παρότι ως τις εκλογές αυτές μένουν σχεδόν τέσσερα χρόνια, κατά το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου HarrisX για λογαριασμό της εφημερίδας The Hill περί το 47% των Αμερικανών θα τασσόταν υπέρ της συμμετοχής του Τραμπ στις εκλογές του 2024.

Ο 74χρονος Τραμπ συνεχίζει να μην αναγνωρίζει ως σήμερα την ήττα του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και να καταγγέλλει, χωρίς να έχει παρουσιάσει αποδείξεις, πως διαπράχθηκε νοθεία.

Οι αμερικανικές πολιτείες θα πρέπει να επικυρώσουν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών ως τη 12η Δεκεμβρίου. Τα μέλη του εκλεκτορικού σώματος θα ψηφίσουν στις πολιτείες τους τη 14η Δεκεμβρίου.

Την 6η Ιανουαρίου 2021, σε συνεδρίαση της ολομέλειας του αμερικανικού Κογκρέσου, θα καταμετρηθούν οι ψήφοι των εκλεκτόρων και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. Την 20ή Ιανουαρίου, ο εκλεγμένος πρόεδρος θα ορκιστεί και θα αναλάβει την εξουσία.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα