Γενεές 14 πέρασε τον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας, για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στηλιτεύοντας την… αριστεροσύνη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σπύρος Καρανικόλας τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, ότι ενώ ευαγγελίζεται την αριστερά επιμένει στον Προκόπη Παυλόπουλο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει ούτε έναν να προτείνει από την κεντροαριστερά, έστω και από την αριστερά που ευαγγελίζεται. Είναι κολλημένος στο όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου και λένε ή εκείνον ή κανέναν. Την ώρα που ο Τσίπρας επαγγέλλεται τη διεύρυνση στην κεντροαριστερά, είναι δυνατόν να μην βρίσκει ούτε ένα όνομα;» αναρωτήθήκε, και εύλογα, ο Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος παράλληλα ανέφερε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι θετικό σε πιθανή υποψηφιότητα της Μαρίας Δαμανάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Είναι ένας στέλεχος από την κεντροαριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικός παρά του ότι ήταν πρώην αρχηγός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Εμείς είμαστε θετικοί να την υποστηρίξουμε», σημείωσε, εμφανιζόμενος… αριστερότερος των «αριστερών», ενώ, όπως είπε, υποψήφιοι θα μπορούσαν να είναι και οι Βενιζέλος, Παπανδρέου και Σημίτης, οι οποίοι «έχουν τιμήσει τη χώρα και την παράταξη».