Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση του Noor1

by athina

Eμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην υπόθεση του «Noor 1» καταγγέλλουν δύο βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη απέστειλαν αίτημα στον πρόεδρο της Προανακριτικής και ζητούν να καταθέσουν έγγραφα τα οποία εμπλέκουν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και με την υπόθεση του «Noor 1».

Οι δύο βουλευτές αναφέρουν ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως «Νοοr 1».

Κατά την έρευνα αυτή, τονίζουν οι ίδιοι, «πληροφορούμαστε ότι κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η επιτροπή της Βουλής».

Στο αίτημά τους οι δύο βουλευτές αναφέρουν αναλυτικά:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως Noor1. Κατά την έρευνα αυτή πληροφορούμαστε πως κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η παρούσα Επιτροπή της Βουλής. Ζητάμε συνεπώς, να κατατεθούν στην Επιτροπή όσα έγγραφα εμπεριέχουν καταθέσεις που αφορούν στον ανωτέρω υπουργό».

Το αίτημα των δύο βουλευτών έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία. Υπέρ τάχθηκε η ΝΔ και η Ελληνική Λύση. Κατά τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε ζητώντας το αίτημα να γίνει πιο συγκεκριμένο.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα