Το φάντασμα του Γκέμπελς “πλανιέται” πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ

by Manifesto

Εν μέσω πανδημίας και εν μέσω χειμώνα, ο Τσίπρας και οι “ταλιμπάν” του αποφάσισαν να βγουν από τη χειμερία νάρκη τους και, ήδη, “ψάχνουν για τροφή”.

Πεινασμένοι για εξουσία, αδίστακτοι και καιροσκόποι. Είναι τέτοια η βουλιμία τους για τις καρέκλες της εξουσίας που δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Το σκοτεινό τους “σχέδιο” δείχνει να βασίζεται πάνω στην φονική πανδημία.

Με τον κωδικό “για όλα φταίει η κυβέρνηση”, ο Τσίπρας μαζί με την παρέα του και τα χιλιάδες συριζοτρόλ έχουν ξεκινήσει, εδώ και μερικές εβδομάδες, την επιχείρηση στοχοποίησης του πρωθυπουργού και συγκεκριμένων υπουργών.

Επιχειρήματα δεν έχουν, αλλά ποιος νοιάζεται για τέτοιες… λεπτομέρειες. Αυτοί έχουν αποφασίσει να “πολεμήσουν” με τα “όπλα” που έχουν και ξέρουν να χρησιμοποιούν κατά των πολιτικών τους αντιπάλων: λάσπη, ψέμματα, fake news, προπαγάνδα και… “άγιος” ο Γκέμπελς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το “δύσκολο” αυτό έργο έχουν αναλάβει να “τρέξουν” ο γνωστός-άγνωστος “αγιογράφος” του Τσίπρα, σε συνεργασία με δύο στενούς του συνεργάτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ… απλά ακολουθεί.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα