Το χρονικό της αναβολής του Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΚ

by Christos

Στο υφυπουργείο Αθλητισμού έκατσε η… μπίλια της απόφασης, σχετικά με την αναβολή του αυριανού (8/1) αγώνα Κυπέλλου, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, μετά από σχετικό αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η σημερινή… αναστάτωση, πάντως, θα είχε αποφευχθεί και η αναβολή θα είχε αποφασιστεί από την Παρασκευή (3/1), αν η ΕΠΟ είχε πάρει εγκαίρως τις απαραίτητες αποφάσεις. Η ομοσπονδία είχε αντίστοιχο αίτημα από την αστυνομία από την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο τονιζόταν η λύση της αναβολής για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης.

Ωστόσο απόφαση δεν πάρθηκε από την ομοσπονδία και μοιραία ο… κλήρος έπεσε στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, πάντως, ακόμη και σήμερα βρισκόταν σε διαρκείς διαβουλεύσεις σε υψηλότατο επίπεδο με το υπουργείο προστασίας του πολίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση και να αποφευχθεί η αναβολή. Ωστόσο, η «χρυσή τομή» δε βρέθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού να καταλήγει, πάντα σε συνεννόηση με τον υπουργό προστασίας του πολίτη, στην απόφαση που ανακοινώθηκε νωρίτερα.

Απορίες, βέβαια, υπάρχουν σχετικά με την άρνηση της ΕΠΟ να ικανοποιήσει εγκαίρως το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή, χωρίς να χρειαστεί η σημερινή επέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα