Ένα χρόνο στη νέα του εποχή «κλείνει» την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, το ανανεωμένο πρόγραμμα του ACTION 24. Ανανεωμένες ενημερωτικές εκπομπές, σύντομα δελτία ειδήσεων, αποκλειστικές μεταδόσεις κορυφαίων αθλητικών οργανώσεων, σύγχρονα ντοκιμαντέρ, σατιρικές, γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εκπομπές, αλλά και κορυφαίες ξένες ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, συνθέτουν το περιεχόμενο του σταθμού που πραγματοποιεί τη δυναμική επανεκκίνησή του. 

Το ACTION 24 την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια. Με συνέπεια στην στρατηγική του και τοποθετώντας την «αλήθεια σε πρώτο πλάνο», το ACTION 24 κάνει αναδρομή σε στιγμές και γεγονότα που σφράγισαν την χρονιά που πέρασε και καταγράφηκαν από το φακό του σταθμού. 

Η επικοινωνία του ACTION 24 υποστηρίζεται από ένα ευρύ και φάσμα μέσων, τόσο offline όσο και online, που περιλαμβάνουν τηλεόραση, ραδιοφωνικό σποτ, outdoor, digital και banners. Βασικός στόχος του σταθμού, αλλά και όλης της ομάδας των συνεργατών του, είναι να συνεχίσουν να μεταφέρουν έγκαιρα και έγκυρα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, γύρω από την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και τον αθλητισμό.