Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη Ζαχαρέα;

42
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη του Πρωθυπουργού απόψε (Δευτέρα 25/5) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Και αυτό γιατί ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το επόμενο διάστημα.
Επί της ουσίας η συνέντευξη αναμένεται να είναι η συνέχεια των όσων δήλωσε σε Real News και Πρώτο Θέμα. Ότι δηλαδή στο σχεδιασμό του δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών και ότι στις κάλπες θα προσφύγει στο τέλος της τετραετίας με την ολοκλήρωση του προγράμματός τους. Επιπλέον θα στείλει μήνυμα προς όλους να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί όπως οι πολίτες ανέλαβαν την ατομική τους ευθύνη το προηγούμενο διάστημα.
Με ενδιαφέρον αναμένεται τυχόν αναφορά του σε ανασχηματισμό και αυτό για δύο λόγους: καταρχήν γιατί ο ανασχηματισμός αργά ή γρήγορα (μάλλον αργά και στο τέλος του καλοκαιριού) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Και επιπλέον διότι το ταξίδι στα Χανιά το Σαββατοκύριακο του εξασφάλισε χρόνο απομόνωσης, με άλλα λόγια χρόνο για να λάβει αποφάσεις όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr