Θύελλα αντιδράσεων για το μακάβριο σχόλιο της «Αυγής»

234

Σάλος έχει προκληθεί με σχόλιο το οποίο συνόδευσε θέμα που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Αυγής στο twitter. 

Συγκεκριμένα, στην είδηση για τους νέους τάφους που ανοίγουν στις Σέρρες, για να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργούν οι θάνατοι λόγω Covid, συμπλήρωνε η ατυχής φράση – με δεδομένες τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα – «Ίσως χρειαστούν κι άλλοι».

Έπειτα από τις αντιδράσεις, αφού πρώτα η εφημερίδα «κατέβασε» το θέμα, επιχείρησε να απολογηθεί, λέγοντας: «Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία».

ΝΔ: Δεν σέβονται ούτε τον πόνο των ανθρώπων μπροστά στον θάνατο

Ανακοίνωση για το θέμα, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας:«Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της».

Καραμανλής: Δεν υπάρχουν λόγια…

Με δικό του σχόλιο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής κάνει λόγω πολιτική κατάντια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ…

Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες αγωνιούν, ιδίως η Βόρεια Ελλάδα δοκιμάζεται, συμπολίτες μας δίνουν τη μάχη της ζωής τους στα νοσοκομεία και χιλιάδες άνθρωποι δίνουν καθημερινό αγώνα να κρατήσουν την κοινωνία όρθια, κάποιοι μοιάζουν να πανηγυρίζουν έχοντας βάλει τα πολιτικά τους ρέστα στην πανδημία. Η πολιτική κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια.

ΥΓ: Αυτό για το Μπέργκαμο τους αρέσει και το καμαρώνουν ακόμα, εκείνο για τις Σέρρες είπαν ότι το ανέβασαν από «κεκτημένη ταχύτητα» και το κατέβασαν. Δηλαδή τι εννοούν, δεν πειράζει να τα λένε αυτά μεταξύ τους, απλώς δεν έπρεπε να τα πουν δημοσίως;».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr