Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής ανθρωποκτονίας γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Την γυναίκα ηλικίας 71 ετών -και όχι περίπου 50, όπως ήταν η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών- φέρεται να δολοφόνησε ο ίδιος της ο γιος!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Σας γνωρίζουμε ότι εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Χαλκηδόνας. ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός (γιος της θανούσας. θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Η γυναίκα ήταν γνώριμη των Αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ένα λευκό όχημα πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί. Όπως ανέφερε στη Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.