Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση της νησίδας της Εγνατίας Οδού που βρίσκεται μπροστά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (στάση Μετρό «Πανεπιστήμιο»), μια πρωτοβουλία του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του υποψηφίου δημάρχου, Στέλιου Αγγελούδη. 

Ο συνδυασμός κάλυψε όλα τα έξοδα φύτευσης της νησίδας με δενδρύλλια, ενώ η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου είχε συμβολικό περιεχόμενο: η δενδροφύτευση έγινε στη μνήμη όλων των αθώων θυμάτων της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών και ειδικότερα των φοιτητών και φοιτητριών που σπούδαζαν στο ΠΑ.ΜΑΚ., στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. 

Σε σχετική δήλωση του ο κ. Αγγελούδης σημείωσε τα εξής: «Παρά τις αναιτιολόγητες καθυστερήσεις και τα γραφειοκρατικά κωλύματα που ήγειρε η δημοτική αρχή (θέλω να πιστεύω όχι για ιδιοτελείς, μικροπολιτικούς, προεκλογικούς λόγους) εμείς, συνεπείς στη δέσμευση μας, κάναμε πράξη αυτό το οποίο υποσχεθήκαμε πριν λίγο καιρό. Σε μια εποχή όπου το πράσινο τελεί υπό …διωγμό από τη διοίκηση του δήμου, εμείς ομορφύναμε την πόλη μας, χαρίζοντας πολύτιμες ανάσες δροσιάς, σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της. Παράλληλα, τιμήσαμε τη μνήμη των θυμάτων της αδόκητης τραγωδίας των Τεμπών, επιλέγοντας για συμβολικούς λόγους ένα σημείο της πόλης μας όπου συναντώνται το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. Ακαδημαϊκά ιδρύματα τα οποία θρηνούν την απώλεια δικών τους παιδιών, φοιτητών και φοιτητριών. Προτεραιότητα της ομάδας μας είναι μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, προς όφελος των πολιτών. Δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστούμε με τη διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας».