Η αστυνομία ανακοίνωσε την ταυτοποίηση τριών ατόμων που εμπλέκονται στις επιθέσεις εναντίον πολιτικών γραφείων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων του περασμένου Φεβρουαρίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την επέτειο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις δράστες – δύο γυναίκες, 53 και 26 ετών, και ένας άντρας 38 ετών – αποσπάστηκαν από τη διαδήλωση που ήταν σε εξέλιξη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και, μαζί με άλλους συνεργούς τους, προκάλεσαν σοβαρές φθορές στα γραφεία των βουλευτών Φάνη Παπά, Έλενας Ράπτη και Θεόδωρου Καράογλου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των τριών συλληφθέντων έχει ήδη διαβιβαστεί στο αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση συνεχίζονται.