Θεσμικό ατόπημα Τσίπρα

by Έλσα

“Είναι θεσμικό ατόπημα να βλέπεις μόνο τον πρώην δήμαρχο και να κάνεις κοινές δηλώσεις και μετά να μιλάς για το ίδιο θέμα με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης που έχει τεκμηριωμένα αντίθετη άποψη”, σχολιάζει το περιβάλλον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, μετά τη συνάντηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Είχε προηγηθεί συνάντηση του αρχηγού της αξιωματική αντιπολίτευσης με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από την νέα δημοτική αρχή.

Καυστικός για ανθρώπους που όπως ανέφερε «κάνουν ακτιβισμό πίσω και γύρω από μεγάλα έργα» της πόλης εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη έχει ταλαιπωρηθεί από ανθρώπους που έχουν κάνει ακτιβισμό πίσω και γύρω από μεγάλα έργα. Έργα όπως η νέα παραλία, αν είχαμε ακούσει την άποψη συγκεκριμένων ανθρώπων, δε θα είχαν γίνει ποτέ. Ως δήμαρχος, εγγυώμαι πως αυτή την τετραετία θα είναι από τους πρώτους που θα κόψουν εισιτήριο για να κάνουν τις διαδρομές μέσα στην πόλη».

Δείτε τo βίντεο με τη δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης:

Να συνεχίσει το σημαντικό έργο της διοίκησης Μπουτάρη στον Δήμο Θεσσαλονίκης και να επιδιώξει συναινέσεις κάλεσε τον νέο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησής τους.

 

ΠΗΓΗ: life-enents.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα