Θεοδωρικάκος: Ακραίος, διχαστικός και φανατικός ο λόγος Τζανακόπουλου

by news

Ανατριχιαστική χαρακτήρισε τη δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για «εκκαθαρίσεις» στον Δημόσιο Τομέα όταν επιστρέψει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στον δημόσιο λόγο του ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι αυτές οι ακραίες και διχαστικές φωνές και ο φανατισμός, ανήκει σε μια άλλη εποχή και όχι στην Ελλάδα του σήμερα και του αύριο. «Θα έπρεπε να έχει εγκαταλείψει αυτόν τον φανατισμό», τόνισε προσθέτοντας ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγνώμη.

Η Νέα Δημοκρατία, έδωσε ένα τέλος στην κομματικοποίηση και προχώρησε σε ένα αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων και ψηφιοποίησης στον δημόσιο τομέα, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος. Ενώ ξεκαθάρισε πως, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εκκαθαρίσεις στο δημόσιο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες ειδικότερα της ηλικιακής ομάδας 30-39 που άνοιξε τη Μεγάλη Τρίτη η πλατφόρμα εμβολιασμού να λάβουν το εμβόλιο, ώστε να έρθουμε πιο κοντά στην κανονικότητα όπως τόνισε.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα