Θέλει ή δεν θέλει αστυνομία ο ΣΥΡΙΖΑ;

by MANIFESTO

Και την Κική και την Κοκό θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παριστάνει την αντιπολίτευση. Ένω καταγγέλλει στην αστυνόμευση, ζητά περισσότερη αστυνόμευση και η λογική πάει περίπατο.

Με κοινή ανακοίνωσή τους, οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης ρίχνουν ευθύνες στις ηγεσίες των υπουργείων Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη, για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό.

Ωστόσο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού επικρίνουν τα αρμόδια υπουργεία, τους εμπλεκόμενους φορείς και την αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη από δύο ανηλίκους, τοποθετούνται …κατά της δημιουργίας αστυνομίας Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, την οποία έχει ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής.

Στην ίδια ανακοίνωση ζητούν αστυνομία στο Μετρό αλλά δεν θέλουν αστυνομία του Μετρό και ενώ ζητούν αστυνομία στο Μετρό διαμαρτύρονται γιατί γίνονται προσλήψεις για αστυνομία στο Μετρό αλλά όχι μηχανοδηγών!

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα