Το τελευταία λόγια της 20χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της στην Αίγινα φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Πρόκειται για ένα μήνυμα που απέστειλε η νεαρή κοπέλα λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη από τη μητέρα στην αυλή του σπιτιού της.
«Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα», έγραψε στην κολλητή της φίλη λίγες ώρες πριν την τραγωδία που όπως όλα δείχνουν πρόκειται τελικά για αυτοχειρία.

Νωρίτερα τοπική ιστοσελίδα, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να τερματίσει τη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας με το οποίο φέρεται η εκλιπούσα  είχε έντονους καβγάδες το τελευταίο διάστημα.

Η αστυνομία κάνει έρευνες στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας, ενώ η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Όσοι τη γνωρίζουν, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μάλιστα, η 20χρονη έπαιζε μπάσκετ στον τοπικό σύλλογο της Αίγινας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το saronicmagazine.gr η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ στο εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί.

Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της τη βρήκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου κατοικούσαν.