Μετά τα viral παπούτσια του ορθόδοξου «ΠΑΣΟΚ», ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λανσάρει επιτέλους τη δική του σειρά με τα χρώματα του κόμματος, δηλώνοντας σίγουρος για την «θραύση που θα κάνουν».

Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός λέει «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας», ενώ η κάμερα παρουσιάζει τα αθλητικά παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν το λογότυπο του κόμματος στο πλάι.

Τα παπούτσια είναι, φυσικά, μπλε, ενώ στο πάνω μέρος έχουν την ελληνική σημαία.

«Eίναι πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος ο πρωθυπουργός λέει στο βίντεο ότι «θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει», πριν δείξει τον υπουργό Υγείας να λέει «τα λιγουρεύεστε;» και, αντί για βιβλία, να κρατά τα παπούτσια. Μάλιστα, στον πάτο του παπουτσιού υπάρχει εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λέξη «ντολμαδάκια».

Οι χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν στα σχόλια να γράψουν πόσο πάνε τα παπούτσια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κάποιοι ρώτησαν αν θα βγουν στην αγορά προκειμένου να τα αγοράσουν. Πολλοί ήταν και εκείνοι που πρότειναν στον πρωθυπουργό να τα κάνει «giveaway»

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis