Θ. Καρτερός: Άγιος… ο Τσίπρας, άγιος ισχυρός, άγιος αθάνατος ελέησον ημάς!

by Manifesto

Κι άλλοι (σύντροφοί ) αγάπησαν τον Τσίπρα αλλά δεν κάνουν έτσι. Κι άλλοι (σύντροφοί ) χρωστάνε στον Τσίπρα αλλά δεν κάνουν έτσι. Κι άλλοι (σύντροφοί) θαυμάζουν τον Τσίπρα αλλά δεν κάνουν έτσι.
Ο λόγος για τον Θ. Καρτερό, ο οποίος τους έχει ξεπεράσει όλους. Κατοστάρι στο λιβανιστήρι κάνει ο μπαγάσας κάθε μέρα.
Η αλήθεια είναι ότι ο συνταξιούχος αρθρογράφος της κομματικής “Αυγής” δεν το κρύβει ότι του αρέσει να:

1. Λιβανίζει (με την καλή έννοια) από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Τσίπρα.
2. Καταχεριάζει (με την καλή έννοια) τους συντρόφους του – κάτι σαν πολιτικός χωροφύλακας ένα πράγμα- όταν τολμούν οι θρασύτατοι να κάνουν κριτική στον Τσίπρα. (Οι τάσεις κάτι παραπάνω γνωρίζουν).
3. Βρίζει (με την καλή έννοια) τον Κυρ. Μητσοτάκη. (Ο συνταξιούχος αρθρογράφος μπορεί να νομίζει ότι αυτό που κάνει είναι “κριτική”, αλλά κάποιος  δικηγόρος θα μπορούσε να τον ενημερώσει ότι τα περισσότερα κείμενα του για τον πρωθυπουργό είναι η επιτομή της ύβρεως και ενίοτε της συκοφαντίας).

“Είν’ ο πόνος μου αβάσταχτος…”

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα (γεμάτα πόνο και πίκρα) κείμενα του Καρτερού για τον Κυρ. Μητσοτάκη περισσεύει η χολή.
Εδώ που τα λέμε, έχει τα δίκια του.
Διότι, ο Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης που ταπείνωσε εκλογικά τον “άχαστο” αρχηγό του.
Ο Μητσοτάκης είναι που έβγαλε τις κουκούλες του λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ και “έδειξε” στο λαό το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα και της παρέας του.
Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που η κοινωνία εμπιστεύεται σήμερα περισσότερο και από τις εκλογές του 2019.
Ο Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης που έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους “τσιπροπολάκηδες” και τους “τσιπροκαρτερούς”
Και τέλος, ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που θέλει και εμπιστεύεται η μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού.
Τον Μητσοτάκη θέλει ο λαός να του λύσει τα προβλήματα και να γίνει καλύτερη η ζωή του και ουχί τα “ορφανά” του Στάλιν, τα οποία όταν κυβερνούσαν είχαν βάλει στόχο να εξοντώσουν τη μεσαία τάξη, τις ασθενέστερες τάξεις και τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

«Τους τελειώσαμε»

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την (εμφυλιοπολεμική) προεκλογική ομιλία Τσίπρα στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015 όταν έλεγε «στις 20 Σεπτέμβρη τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» για να προσθέσει ότι «φεύγω με τη βεβαιότητα: τους τελειώσαμε».
Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε να “τελειώσει” τους πολιτικούς του αντιπάλους με λάσπη, fake news και “σταλινικές” μεθόδους. Και ενδεχομένως να τα κατάφερνε αν ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν τον ξεμπρόστιαζε κι αυτόν και τον απέραντο λαϊκισμό του, από τη πρώτη στιγμή που έγινε αρχηγός της ΝΔ. Και ναι, σίγουρα θα πετύχαινε τον σκοπό του αν στις εκλογές του 2019 ο λαός του έδινε ξανά την εξουσία. Ο λαός, όμως, κύριε Τσίπρα και κύριε Καρτερέ είχε άλλη άποψη. Σας μαύρισε με τη ψήφο του και σας έστειλε στα κάτω ράφια της ιστορίας. Δεν θέλετε, αδυνατείτε να το καταλάβετε αυτό; Πρόβλημά σας και περαστικά σας!
Συμπερασματικά, τα σκυλιά του λαϊκισμού και της διχόνοιας γαβγίζουν, το καραβάνι της Δημοκρατίας προχωρά!
ΥΓ. Στο σημερινό του πόνημα στην “Αυγή” των 700-800 φύλλων (σ.σ.: τα στοιχεία είναι από το Πρακτορείο Άργος) ο Καρτερός εκτός από τη χολή του για τον Κυρ. Μητσοτάκη “σερβίρει” στους αναγνώστες και μερικά νερόβραστα ανέκδοτα. Όπως αυτό ότι ο πρωθυπουργός “είναι εθνικός χορηγός πάσης συκοφαντίας και ηθικός αυτουργός κάθε δολοφονίας χαρακτήρα”. Θα μπορούσε να του πει κανείς, τι είναι αυτά που λες βρε  Καραμήτρο(…συγνώμη βρε Καρτερέ θέλαμε να πούμε) για τον πολιτικό που έχει δεχτεί κι αυτός και η οικογένειά του από τον ΣΥΡΙΖΑ και το “σύστημα” ΣΥΡΙΖΑ τόνους λάσπης, αλλά τζάμπα κόπος. Δεν ιδρώνει το αυτί του(ς).

Ακολουθεί το σημερινό πόνημα Καρτερού, με αφορμή το μπαράζ αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η κίνηση Τσίπρα να καταθέσει αγωγές εκατ. ευρώ εναντίον του Γ. Παπαχρήστου και του Γ. Κουρτάκη.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα