Τέσσερα νέα εντάλματα εκδόθηκαν από την ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι τρεις είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση δρομολόγησε η συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε η ανήλικη παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένο ποινικό ρόλο στη δυσώδη αυτή υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα πρόσωπα δήλωσαν στις αρχές ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι χωρίς να παραδεχθούν όμως ότι το είχαν συναντήσει.
Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους τούς άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.
Μετά από αυτό το στοιχείο η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται όρος κάθε κατεύθυνση.
Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.
Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση βρίσκονται στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και τέσσερα ακόμα άτομα.