Θεοδωρικάκος: Ανεύθυνη η συζήτηση για μειώσεις μισθών στο δημόσιο

18

Ανεύθυνη χαρακτήρισε την όποια συζήτηση σήμερα για μείωση μισθών στο Δημόσιο ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Δεν θεωρώ σοβαρό στις 2 Απριλίου να συζητάμε τι θα κάνουμε από δημοσιονομικής πολιτικής για κάτι που θα γίνει μετά από 2, 5, ή 8 μήνες, διότι κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Στον “οικονομικό Αρμαγεδδώνα” που βιώνουμε, η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να προστατεύσει επιχειρήσεις και εργαζόμενους και είναι ανεύθυνο για οποιονδήποτε να συζητά αυτήν την περίοδο μείωση μισθών στο Δημόσιο και για τις συντάξεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος διευκρίνισε επίσης ότι οι άδειες ειδικού σκοπού ισχύουν και για τις μέρες άδειας του Πάσχα. “Οι άδειες ειδικού σκοπού για τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν παιδιά έως 15 ετών, ασχέτως εάν τα παιδιά ήταν πολύ μικρά, δεν ήταν γραμμένα σε παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό, συνεχίζονται και το Πάσχα, ασχέτως αν την περίοδο αυτήν τυπικά τα σχολεία είναι κλειστά», σημείωσε.

 

 

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr