Τα ύστερα του κόσμου! Ο Καρτερός χαρακτηρίζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αμνούς!

by news

Η προπαγανδιστική εκστρατεία του Θ. Καρτερού καλά κρατεί!

Ο “άτυπος” καθοδηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός… ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά τους συντρόφους του στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Σε κείμενο του που δημοσιεύεται σήμερα στην κομματική εφημερίδα “Αυγή” ο σύμβουλος και στενός φίλος του Αλ. Τσίπρα παρομοιάζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως αμνούς!

Ωστόσο, είναι λογικό να υποστηρίζει κάτι τέτοιο ο συνεργάτης του Τσίπρα, μιας και οι “αμνοί” του ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθετούν, όπως όλα μαρτυρούν, τις “συμβουλές” του για “σκληρή αντιπολίτευση” και ούτε επιθυμούν οι άνθρωποι να γίνουν στα (πολιτικά) γεράματα… πολάκηδες, όπως, δυστυχώς, φαίνεται να έχει γίνει ο Καρτερός.

Υπενθυμίζεται, ότι προ ημερών ο ίδιος άνθρωπος τα είχε βάλει με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.  Μάλιστα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου ζήτησαν από τον Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες, “να τον μαζέψει”.

Ακολουθεί το κείμενο με τους… αμνούς του Θ. Καρτερού

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα