Οι “κουκουλοφόροι”, τα “συμβόλαια θανάτου” και οι “εκτελεστές”: Έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σκευωρία της Novartis

706
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Στο φως η «γιάφκα» της Novartis Σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης σε μια από τις επίσημες επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση Novartis ως το “μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους”. Αργότερα στο Κοινοβούλιο είχε διευκρινήσει ότι ποτέ δεν ανέφερε πολιτικούς ότι ενέχονται στο σκάνδαλο. Η διευκρίνηση πέρασε απαρατήρητη, σχεδόν θα λέγαμε απαρατήρητη αφού ακούστηκς ως ειρωνεία.

Του Χάρη Παυλίδη

Τα 10 πολιτικά πρόσωπα που ενέπλεξαν οι τρεις μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος- οι οποίοι στην πορεία αποδείχθηκε ότι ήταν περισσότερο μάρτυρες ιδιωτικού-ιδιοτελούς συμφέροντος παρά δημοσίου- υπέφεραν και υποφέρουν. Και σχεδόν μετά από 2 χρόνια μια μικρή λεπτομέρεια, όπως συμβαίνει πάντα στις συνωμοσίες, αποκαλύπτει ένα τεράστιο σκάνδαλο. Μόνο που αυτή τη φορά το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και έχει κατασκευαστεί σ’ ένα διαμέρισμα. Κάπου μεταξύ Βασ. Σοφίας και Μιχαλακοπούλου και σε κάποιους άλους χώρους που σύντομα θα μάθουμε. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, υπήρξαν πιεστικές παροτρύνσεις ώστε οι μάρτυρες να δώσουν τα ονόματα εκείνων που έπρεπε να εξοντωθούν.

Τα “συμβόλαια θανάτου” Ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό που λένε “ξεκάρφωμα”. Δηλαδή, όλοι αυτοί, εντελώς συμπτωματικά είχαν σχέση με τη Novartis! Ήταν τόσο εξώφθαλμα στημένη η ιστορία που κανονικά σε κανονική χώρα με κανονική κυβέρνηση το θέμα έπρεπε να κλείσει πριν ανοίξει. Και μάλιστα όταν το κεντρικό πρόσωπο, ο κ. Φρουζής ο οποίος δεν εκλήθη ποτέ να καταθέσει(!), είχε δηλώσει ότι τον Αβραμόπουλο και τον Βενιζέλο δεν τους γνώριζε καν, ενώ τους υπολοίπους τους είχε συναντήσει επαγγελματικά και ποτέ μόνους.

Όλα αυτά όμως έχουν σχετική σημασία αφού το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το οποίο έρχεται μετά την κατάθεση του Ι. Αγγελή, περιγράφει με λεπτομέρειες το σχέδιο εξόντωσης των πολιτικών που κατόπιν πιέσεων “έδωσαν” οι μάρτυρες που στην πορεία έχουν μετατραπεί σε κατηγορούμενους! Όπως γράφουν ο Μάκης Πολλάτος, η Βασιλική Κόκκαλη και ο Παναγιώτης Τσιμπούκης που υπογράφουν το ρεπορτάζ χωρίς “κουκούλες”, πολύ κοντά στο κτίριο της αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα(κάτι μας θυμίζει αυτό την περίοδο Καραμανλή), γίνονταν οι συνεννοήσεις με τους προστατευόμενους μάρτυρες! Όπως αναφέρεται οι εισαγγελείς τους προέτρεπαν ακόμα και να καταθέσουν στις αμερικανικές αρχές ό,τι γνώριζαν για τον χρηματισμό των 10 πολιτικών προσώπων που διώκονταν επί ΣΥΡΙΖΑ, με δέλεαρ την αμοιβή που θα επιτύγχαναν σε περίπτωση επιδίκασης προστίμου στη Novartis!!!

Όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά και πολλά άλλα ακόμη, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναμένεται να δώσουν νέα διάσταση στην υπόθεση, η οποία κινδυνεύει να γυρίσει μπούμερανγκ σε εκείνους που έκαναν λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή, αφού τη Δευτέρα καταθέτει η κ. Ράϊκου στην οποία και ανήκει η ονοματοδοσία του “Ρασπούτιν”. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες αφού ακούγεται ότι η “γιάφκα” δεν ήταν η μόνη όπου γίνονταν οι συναντήσεις.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr