Τα «μπουζούκια» της δεξιάς παίζουν ΣΥΡΙΖΑ

885

Τελευταία συμβαίνουν τόσες πολλές… συμπτώσεις ώστε να αναρωτιέται κανείς διαβάζοντας μια εφημερίδα της… δεξιάς, πόσοι «δαίμονες» του παλιού τυπογραφείου έχουν… σύμπτωση απόψεων με τις εφημερίδες της αριστεράς.

Και μη νομίζετε ότι δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά γι αυτό. Απλά η δεξιά που κυβερνούσε με το ΣΥΡΙΖΑ επανεμφανίζεται να συμπλέει μαζί του γιατί κινδυνεύει ο Παπαγγελόπουλος, και το «σύστημα» που έστηνε τα «κόλπα» κατά των πολιτικών αντιπάλων του.

Κάθε άλλο παρά σύμπτωση είναι ότι άρχισαν οι «διπλοπενιές» από τα μπουζούκια της δεξιάς να σολάρουν γιατί τους έπιασε ο πόνος που «γελοιοποιήθηκε» το κοινοβούλιο. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είχαν μετατρέψει τη βουλή σε τσίρκο Μεντράνο προκειμένου να στείλουν στο απόσπασμα με κατασκευασμένες κατηγορίες 10 πολιτικά πρόσωπα, όταν η πρόεδρος Ζωή είχε μετατρέψει τη βουλή σε «μαγαζάκι του τρόμου», οι λαϊκοί τροβαδούροι της δεξιάς ούτε πενιά. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη, αλλά μη μας ζαλίζουν στον έρωτά τους για τη Δημοκρατία. Γιατί η Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ όχι μόνο διασύρθηκε, αλλά κακοποιήθηκε σε βαθμό… Πολάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τώρα λοιπόν τους έπιασε ο πόνος και βαράνε τα τέλια της λαϊκής δεξιάς ενορχηστρωμένα με τα κύμβαλα του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμπτωση; Μάλλον πτώση και κατάπτωση, γιατί αυτά που θα βγουν στη φόρα προκαλούν πανικό σε όσους έκαναν δουλειές με την κοινοπραξία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο ιός

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr