Στον ρυθμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, έτοιμα να υποδεχθούν τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό «ταξίδι» ξεκινά αύριο με τον αγώνα Γερμανία-Σκωτία και το Πάμε Στοίχημα αναλαμβάνει ρόλο οικοδεσπότη.

Με περισσότερες από 2.000 ποδοσφαιρικές βραδιές, τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα περιμένουν τους φιλάθλους για να δουν τους αγώνες και να διασκεδάσουν μαζί με τους φίλους τους. Συνδυάζοντας την αγωνιστική δράση με την πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, τα καταστήματα ΟΠΑΠ, σε κάθε γειτονιά, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν να ζήσουν όλη την ένταση του Ευρωπαϊκού.

image002-esknt.png

«Σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το ενδιαφέρον του κοινού αυξάνεται κατακόρυφα. Σε αυτό το Ευρωπαϊκό, τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν την τιμητική τους, καθώς θα διεξαχθούν περισσότερα από 2.000 events με θέμα τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσουν τους αγώνες με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μέσω της εφαρμογής OPAP Store App, ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί από το κινητό του, για τις μοναδικές ποδοσφαιρικές βραδιές στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ της περιοχής του», αναφέρει ο Φίλιππος Δάγλας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά.

«Οι ποδοσφαιρικές βραδιές στα καταστήματα ΟΠΑΠ κρύβουν εκπλήξεις»

image003.png

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παριανός, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κω, τονίζει: «Για τους ποδοσφαιρόφιλους, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά γεγονότα. Ήδη, οι πελάτες του καταστήματος μας έχουν κάνει την έρευνα τους για τη διοργάνωση, τις ομάδες, τους ομίλους, τις μακροχρόνιες και τις ειδικές αγορές, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων. Αρχής γενομένης από αύριο και την αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στην Γερμανία και τη Σκωτία, ο παλμός του Ευρωπαϊκού χτυπά στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας. Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα ζήσουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, γεμάτη συγκινήσεις και ατέλειωτη δράση. Επίσης, κατά τη διάρκεια των football nights δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις».

«Football Party με καθημερινές προσφορές από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

image004.png

Όλοι οι αγώνες, ειδικές στοιχηματικές επιλογές, μακροχρόνιες αγορές και όλα τα στατιστικά για το Ευρωπαϊκό, είναι διαθέσιμα στην ειδική ενότητα στο OPAP Store App. Ο Χαράλαμπος Ψουρούκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, εξηγεί: «Μαζί με το Ευρωπαϊκό ξεκινάει και ο μήνας των αποστολών στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με καθημερινές προσφορές στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα θα βρουν το Football Party, το ημερολόγιο προσφορών και αποστολών , που τους δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν τις καθημερινές αποστολές του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου τους περιμένουν αποστολές, εκπλήξεις και δώρα. Αυτό το Ευρωπαϊκό θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα μεγάλα τουρνουά. Είμαι σίγουρος πως το κοινό των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα το απολαύσει περισσότερο και θα ζήσει μοναδικές στιγμές, μέσα και από τις ποδοσφαιρικές βραδιές που θα διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα».