Όταν σε πάρει η κατηφόρα κανένα φρένο δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Το αποτέλεσμα είναι πως ούτε την εκλογική βούληση του ελληνικού λαού που οδήγησε σε αποκαθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία και έδωσε καθαρή εντολή διακυβέρνησης στην ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν παραδέχονται ανοιχτά στην Κουμουνδούρου.

Και φτάνουν στο σημείο ακόμα και βουλευτές του κόμματος να προβάλλουν ενστάσεις και αστερίσκους αναφορικά με τη γνησιότητα του αποτελέσματος της μάχης του 2019, διασπείροντας θεωρίες συνωμοσίας και δόλιους υπαινιγμούς για να δικαιολογήσουν την ήττα τους.

Όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr, στην πρακτική αυτή επιδόθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επί σειρά ετών παρουσιαστής στην ΕΡΤ3, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μιλώντας προ ημερών σε προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Δημοκρατία και Δικαιώματα. Η επόμενη μέρα της πανδημίας», άρχισε να αναλύει στους συντρόφους του πως «στήνονται» οι εθνικές εκλογές.

Και το έπραξε παραθέτοντας διάφορα παραδείγματα μέσα από μια ακατάληπτη επιχειρηματολογία, την οποία ενσωμάτωσε και στην εγχώρια πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσει την παραπλανητική εντύπωση πως και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα το 2019 με την μεγάλη αποχή μεθοδεύτηκε και άλλαξαν οι συσχετισμοί υπέρ της ΝΔ που έφτασε στο 40%.

Ακούστε από την αρχή έως το τέλος την συλλογιστική του χωρίς μοντάζ….