Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό στις 24 και 25 Ιανουαρίου καθώς η εταιρεία αφενός δεν έχει εξοφλήσει μέχρι σήμερα όσους έχουν υποβάλλει αίτηση και αφετέρου παίζει με τα ψιλά γράμματα.

Στον φάκελο που λαμβάνουν όσοι είχαν την ατυχία να εμπιστευτούν τον αυτοκινητόδρομο για τις μετακινήσεις του περιλαμβάνεται και επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται: «υπό την επιφύλαξη καταβολής του ποσού των 2. 000 € στον υποδειχθέντα τραπεζικό λογαριασμό με IBAN ……. που τηρώ στην τράπεζα ………. δηλώνω ότι το ως άνω ποσό θα μου καταβληθεί για το ανώτερο συμβάν και συνιστά εύλογη χρηματική ικανοποίηση για την στενοχώρια και την ταλαιπωρία που υπέστην εξαιτίας της παραμονής μου την 24/25 Ιανουαρίου 2022 στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού».

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Αττικής Οδός επιχειρεί να “καθαρίσει” με τα 2.000 ευρώ και να στερήσει από τα θύματα να διεκδικήσουν και επιπλέον αποζημίωση στα δικαστήρια. Την ίδια ώρα αφήνει εκτεθειμένους τους οδηγούς όπου το όχημα δεν ήταν στο όνομά τους αλλά και τους συνεπιβάτες!