ΣΥΡΙΖΑ για 25η Μαρτίου: Τιμή στη διαρκή επιθυμία για ελευθερία και δικαιοσύνη

19

Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου μας επιτρέπει να τιμήσουμε τη διαρκή επιθυμία του ανθρώπου για Ελευθερία και Δικαιοσύνη, σημειώνει στο μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει πως δεν είναι η ώρα για μεγάλα λόγια και φανταχτερούς εορτασμούς αλλά για δράση και πράξη με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της προκοπής και της ευημερίας τους λαού μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η φετινή επέτειος του Αγώνα για την Ανεξαρτησία, μας βρίσκει σε μια κρίσιμη στιγμή που το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας δίνει μια ξεχωριστή, κρίσιμη μάχη. Η 25η Μαρτίου μας επιτρέπει να στοχαστούμε κριτικά, να τιμήσουμε τη διαρκή επιθυμία του ανθρώπου για Ελευθερία και Δικαιοσύνη, να αναλογιστούμε την επαναστατική δύναμη του ιστορικά απρόβλεπτου που αλλάζει ισορροπίες οι οποίες μέχρι χτες φάνταζαν αδιατάρακτες.

Δεν είναι η ώρα για μεγάλα λόγια, δεν είναι ώρα για φανταχτερούς εορτασμούς. Είναι η ώρα της δράσης και της πράξης με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας, της προκοπής και της ευημερίας της χώρας μας και του λαού μας. Είναι η ώρα του έμπρακτου σεβασμού στους αγωνιστές και τους πρωτεργάτες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας”.