Συνομωσιολογικό παραλήρημα Βελόπουλου κατά Τσιόδρα

910
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χυδαία επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τον “φυτευτό” από την κυβέρνηση.

Μάλιστα στις αυτονόητες αντιδράσεις βουλευτών, υπονόησε ότι ο καθηγητής υπηρετεί, μέσα από τη συγκεκριμένη θέση, συμφέροντα. “Θα σου πως εγώ ποιες είναι οι σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με τις φαρμακευτικές”, είπε προκλητικά, σε ένα απίστευτο παραλήρημα ενάντια στον άνθρωπο που πιστώνεται μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας της χώρας στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Γιατί ντροπή; Εμένα με εξέλεξαν. Τον κ. Τσιόδρα τον φυτέψατε εσείς. Το κόμμα σας, η κυβέρνησή σας. Ντροπή δική σας», είπε απευθυνόμενος στους αντιδρώντες βουλευτές που του ζήτησαν να ανακαλέσει. Καταφέρθηκε δε εναντίον του Σωτήρη Τσιόδρα και για τη χρήση μάσκας, λέγοντας: «Άλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν απο 20 ημέρες και άλλα τώρα. Τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες».

Από τον πολιτικό αρχηγό που υποστήριζε ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γιατί τα τρώνε οι πρόσφυγες και έφτασε στο σημείο να πουλάει σαπούνι κατά του κορωνοϊού δεν περίμενε κανείς κάτι περισσότερο…

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr