Με στόχο να δημιουργήσουν περισσότερες επιλογές επιβράβευσης για τους πελάτες τους, η Εθνική Τράπεζα και η AEGEAN, προχωρούν σε μία νέα, στρατηγικής σημασίας συνεργασία, με την ένταξη της AEGEAN στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας, go4more.

Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας, όλα τα μέλη του προγράμματος go4more μπορούν πλέον να επιβραβεύονται και από τα ταξίδια τους, καθώς κάθε φορά που χρησιμοποιούν τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για αγορά εισιτηρίων AEGEAN ή/και πρόσθετων υπηρεσιών, επωφελούνται με go4more πόντους που αντιστοιχούν σε πραγματικά ευρώ.

Επιβράβευση σε go4more πόντους

Συγκεκριμένα, με κάθε συναλλαγή από την AEGEAN που θα γίνεται με την κάρτα της Εθνικής Τράπεζας οι κάτοχοι θα επιβραβεύονται με go4more πόντους που αντιστοιχούν σε 3% της αξίας με χρήση πιστωτικής κάρτας, σε 0,5% της αξίας με χρήση χρεωστικής κάρτας ενώ για τους Premium πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, έχει εξασφαλιστεί ποσοστό επιβράβευσης 5% ανεξαρτήτως του τύπου κάρτας που θα χρησιμοποιήσουν.

Οι πόντοι θα μπορούν να εξαργυρώνονται σε όλο το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος go4more, που ανέρχεται σε 7.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας θα μπορούν να εξαργυρώνουν τους διαθέσιμους go4more πόντους τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της AEGEAN αλλά και από την εφαρμογή της AEGEAN (app) ,για αγορά εισιτήριων ή και άλλων υπηρεσιών (fast track, επιλογή θέσης, αγορά βαλίτσας) και μειώνοντας παράλληλα το κόστος ταξιδιού.