Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει τη Δευτέρα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Η συνέντευξη, θα δοθεί στις 12.30 το μεσημέρι και αφορά σε θέματα οικονομίας, ανάπτυξης και αγοράς εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη Τύπου θα είναι η πρώτη σε μια σειρά θεματικών συνεντεύξεων που θα εστιάζουν σε πλευρές του κυβερνητικού έργου, καθώς οδεύουμε προς τις εκλογέςς.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σήμερα και αύριο στο Νταβός της Ελβετίας, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους επιχειρήσεων από τους τομείς της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, του τραπεζικού τομέα και άλλους δυναμικούς τομείς της οικονομικής ανάπτυξης. Θα εξηγήσει τη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα θα έχει  την ευκαιρία να αναδείξει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας αλλά και τις κινήσεις που ο ίδιος ανέπτυξε ή στις οποίες πρωταγωνίστησε και οι οποίες κινήσεις συνέβαλαν στη συνδιαμόρφωση των μεγάλων ευρωπαϊκών αποφάσεων, όπως η πρωτοβουλία για την ενεργεαική κρίση.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι προσκεκλημένος σε κύκλους συναντήσεων, όπου εκτός από εκπροσώπους κορυφαίων επιχειρήσεων, συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από τους χώρους των Μέσων Ενημέρωσης, της πολιτικής και της διπλωματίας.