Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Μαζαρακιά Ηγουμενίτσας. Η καταδίωξη είχε ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση δύο οχημάτων, τη σύλληψη δύο ατόμων - ενός Έλληνα 24 ετών και ενός Αλβανού 36 ετών- και την κατάσχεση 98,5 κιλών κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.

Όλα ξεκίνησαν στην Ηγουμενίτσα, όταν άνδρες της Δίωξης μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών, επιχείρησε να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στην περιοχή Μαζαρακιάς Ηγουμενίτσας, όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν το όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού. Σε βάρος του συλληφθέντα Αλβανικής καταγωγής είχε επιβληθεί το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.