Ο Παναθηναϊκός πήρε τη 12η νίκη του σε 13 αγώνες και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 37 βαθμούς. Οι Αγρινιώτες νίκησαν για πρώτη φορά μετά από τις 3 Οκτωβρίου και σκαρφάλωσαν στην 7η θέση με 16 βαθμούς.

Ο σύλλογος του τριφυλλιού με τέρματα των Ιωαννίδη στο 81′ και Μάγκνουσον στο 93′ νίκησε δύσκολα 2-0 τον Ατρόμητο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 35′ λόγω της άδικης αποβολής του Έρλινγκμαρκ, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League.

Οι Περιστεριώτες έμειναν στην 8η θέση με 15 βαθμούς.

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν από την «πράσινη» ΠΑΕ οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, Σπύρος Μαραγκός και Γιόζεφ Βάντζικ.

EUROKINISSI

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82′ Γκάνεα), Πέρεθ, Κουρμπέλης (64′ Ιωαννίδης), Τσέριν, Βέρμπιτς (87′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (86′ Τζαβίδας), Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (45′ Οικονομίδης), Ρομπαΐγ (64′ Κλωναρίδης), Μουνίθ (64′ Τζοβάρας), Κιάρτασον (64′ Φριντγιόνσον).

Νίκη για τον Παναιτωλικό μετά από 41 μέρες

Από τις 3 Οκτωβρίου  είχαν να νικήσουν οι φιλοξενούμενοι (4-1 εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα) και το κατάφεραν επικρατώντας 3-1 της Λαμίας η οποία υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα μένοντας στους 9 βαθμούς.

EUROKINISSI

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Καρέλης στο 7΄και στο 30΄και ο Πέδρο στο 97΄. Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντε Βινσέντι στο 11΄.

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Ντε Βινσέντι (76′ Μαρμεντίνι), Νούνιες (56′ Ασκόφσκι), Τσιλούλης (76′ Καραμάνος), Μανούσος (56′ Μποάκι (64′ Γιακουμάκης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Ντίας (80′ Μλάντεν), Μόρσεϊ (46′ Σενγκέλια), Νταγκό (75′ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (86′ Πέδρο)