Στοιχεία σοκ για την μικρή Μαντλίν: Ο παιδόφιλος την σκότωσε αφού τη βίασε

26

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Όπως δήλωσε Γερμανός εισαγγελέας στους Times, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρύκνερ, ο οποίος είναι ο Νο1 ύποπτος, συζήτησε στο διαδίκτυο με έναν άλλον παιδόφιλο, την απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Μπρύκνερ εξέφρασε την επιθυμία του να «πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες». Ερωτηθείς, δε, τι θα συμβεί εάν τον πιάσουν, η απάντησή του ήταν «μπα, αν έχεις καταστρέψει τα στοιχεία…». «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανώς το απήγαγε, το βίασε και έπειτα το σκότωσε», λέει ο εισαγγελέας. «Πιστεύουμε ότι ο ύποπτος πραγματοποίησε και άλλα εγκλήματα, ειδικά σεξουαλικά εγκλήματα πιθανώς στην Πορτογαλία αλλά και αλλού, όπως στη Γερμανία», προσθέτει.

Στο μεταξύ ο εισαγγελέας δηλώνει πως το πτώμα είναι το μόνο στοιχείο που λείπει για να πιστοποιηθεί ο θάνατος της μικρής Μάντλιν. Όσον αφορά τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση είναι ο ρόλος ενός υπαλλήλου του ξενοδοχείου στο Αλγκάρβε, ο οποίος φέρεται να έδωσε στον Γερμανό παιδόφιλο την πληροφορία πως το δωμάτιο όπου διέμενε η μικρή ήταν ξεκλείδωτο.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr