Στοχευμένες ψηφιακές συζητήσεις από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

11

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των ψηφιακών δράσεων που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο, ανοίγει τη συζήτηση για την επόμενη ημέρα στην επιχειρηματικότητα μετά την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19, ανακοινώνοντας την διοργάνωση στοχευμένων και προστιθέμενης αξίας ψηφιακών συζητήσεων με τίτλο DIGITAL TALKS & EVENTS ΤΗΕ ΤΑΧ FORUM SERIES.

Το 1st Roundtable Discussion #TaxForumSeries θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 στις 16.00-17.30 μ.μ. και θα συζητηθούν μεταξύ άλλων ο οικονομικός αντίκτυπος της κρίσης, οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα στο πεδίο της φορολογίας, θέματα βιωσιμότητας και ρευστότητας των εταιριών και ο κρίσιμος ρόλος της τεχνολογίας στη φορολογία, καθώς και οι οικονομικές εξελίξεις για την επόμενη μέρα.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ο Tax Partner PwC Greece, Άγγελος Μπένος, ο Τax & Customs Group Director, Hellenic Petroleum, Πάνος Δαβέρος, o BoD Member, Athenian Brewery, Γεώργιος Νικολαόυ και η Partner, Head of Tax & Legal, KPMG, Γεωργία Σταματέλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr