Στο ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν για τον Κυριάκο

140
(πηγή φωτό trikalavoice.gr)

«Εσύ και το σόι σου μας καταστρέψατε», ωρυόταν η Καρδιτσιώτισσα κυριούλα με το κινητό στο χέρι κατά την προχθεσινή επίσκεψη του προέδρου Κυριάκου στην πληγείσα πόλη. Φώναζε κι άλλα η κυριούλα, μύριζε από μακριά ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τα μπούνια προφανώς, όπως το καλαίσθητο «αυτοκτονήστε ρε» ή το κλασικό «παραιτηθείτε» Δεν ξέρω γιατί ακριβώς τον κατηγορούσε τον πρόεδρο Κυριάκο η περί ης ο λόγος διαδηλώτρια. Για τίποτε «προνομιακές σχέσεις» με τον κυκλώνα Ιανό; Για τα αποστραγγιστικά έργα στην περιοχή που δεν έφερε σε πέρας ο ΣΥΡΙΖΑ; Για τις λάσπες που εισέβαλαν από πανιού στην πόλη έπειτα από εντολή… Κυριάκου; Αγνωστο.

Αλλά έχω να πω ότι αυτό που έστησε προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ από κοινού με κάτι γνωστούς χρυσαυγίτες της πόλης στην Καρδίτσα, και αναπαρήγαγαν χαρούμενα και ευτυχή τα συριζοsites ως «έντονες αποδοκιμασίες κατά του Μητσοτάκη», μάλλον ισχυροποιούν τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, παρά καταγράφουν κλίμα αποδοκιμασίας σε βάρος του.

Σε κάθε περίπτωση συστήνω στον νέο γραμματέα του κόμματος Τζανακόπουλο, αυτό το αγόρι με τη μακριά γλώσσα και την κοντή σκέψη, καλύτερη οργάνωση. Αυτά δεν πιάνουν, πια. Είναι ξεπερασμένα, και τόσο «φωναχτά» που προκαλούν αντίθετα αποτελέσματα…

(Και κάτι ακόμα. Την επόμενη φορά που θα οργανώσουν κάτι ανάλογο, ας φροντίσουν τουλάχιστον τα συνθήματα να είναι «πιασάρικα»; άκουγα στα βίντεο δυο συριζόπουλα να λένε συνέχεια «άντε ρε αλάσπωτοι» και «άντε ρε αλάσπωτοι». Δεν το κατάλαβαν σωστά τα παιδιά ή τους το στείλανε έτσι από την Αθήνα, γιατί αυτό, μάλλον υπέρ του Κυριάκου ακουγόταν…)

από το Στίγμα στα Νέα

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr