Η αποκάλυψη του Νίκου Αλιβιζάτου, σύμφωνα με την οποία είχε καταθέσει πρόταση για κοινό υπόμνημα Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που... σκόνταψε στην άρνηση της Κουμουνδούρου, τον έβαλε στο στόχαστρο στελεχών, φίλα προσκείμενων ΜΜΕ και τρολ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υπενθυμίζεται ότι «broεδρος» Τσίπρας είχε κάνει σημαία του την πρόταση Αλιβιζάτου. Μάλιστα δεν ψήφισε την πρόταση της Ν.Δ., όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ, καλώντας τα δύο κόμματα να συνταχθούν με τη δική του πρόταση, που, όπως υποστήριζε, συμπυκνώνει το νόημα της πρότασης του συνταγματολόγου. Φευ! Από την Τρίτη το βράδυ ο Νίκος Αλιβιζάτος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ. Εγινε το κόκκινο πανί που βλέπουν τα στελέχη του και επιτίθενται, όπως και τα φίλα προσκείμενα στην Κουμουνδούρου ΜΜΕ.

Μεγαλώνει η διαφορά

Να σημειώσουμε ότι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των γκάλοπ που θα δουν το φως της δημοσιότητας τα επόμενα 24ωρα. Και τούτο διότι δεν θα υπάρχει ούτε το νεοναζιστικό μόρφωμα του Κασιδιάρη ούτε το κόμμα του Μπογδάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι νέες δημοσκοπήσεις θα δείξουν κι άλλο άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ της Ν.Δ.

Δακρύβρεχτη ομιλία

Κι όμως, υπάρχουν υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές, που για να κερδίσουν την ψήφο των πολιτών είναι έτοιμοι να γίνουν χαλί για να τους πατήσουν, να θυσιαστούν για χάρη τους και αν χρειαστεί να γίνουν ψυχολόγοι για να ακούσουν τον πόνο τους και να τους παρηγορήσουν. Ενας τέτοιος είναι ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Κοζάνης Κώστας Πασσαλίδης, ο οποίος, μιλώντας πρόσφατα στην Πτολεμαΐδα, έδωσε στην κυριολεξία πόνο με τη δακρύβρεχτη πολιτική ερμηνεία του, που αν ζούσε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Ξανθόπουλος θα είχε μετανιώσει για την ταινία του «Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί».

Αισχρή προπαγάνδα

Σε μια απίστευτη προπαγάνδα που απευθύνεται στους μαθητές που δίνουν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις προχωρά η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους να ψηφίσουν Αλέξη Τσίπρα για να μπουν στα πανεπιστήμια από φέτος χωρίς την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Πέραν του γεγονότος ότι με τον τρόπο αυτόν, εμμέσως πλην σαφώς, καλούν τους μαθητές της φετινής 3ης Λυκείου, που σε λίγες ημέρες θα μπουν στη βάσανο των Πανελλαδικών, να μην κοπιάσουν ιδιαίτερα, ο λαϊκισμός στη σχετική αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ είναι διάχυτος.