Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η ΝΔ Λάρισας

by Manifesto

Κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Χρήστο Καπετάνο, μετέβη στις περιοχές του ν. Λάρισας που επλήγησαν από το σεισμό, συνομίλησαν με τους κατοίκους και είδαν από κοντά τη μεγάλη καταστροφή σε σπίτια, καταστήματα και ναούς.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και τα στελέχη της τοπικής Ν.Δ. επισκέφθηκαν τα χωριά Κουτσόχερο και Μάνδρα του Δήμου Λαρισαίων, το Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου και τα χωριά Μεσοχώρι και Αμούρι του Δήμου Ελασσόνας.

Μετά την επίσκεψη ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Νομός Λάρισας χτυπήθηκε για ακόμη μία φορά από φαινόμενα φυσικών καταστροφών, όπως ο πρόσφατος σεισμός που στάθηκε καταστρεπτικός κυρίως για τις περιοχές Ελασσόνας, Τυρνάβου και χωριών της Λάρισας, ευτυχώς όμως χωρίς να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Η αντίδραση της Πολιτείας ήταν άμεση και ταχύτατα μετέβη στο νομό μας Κλιμάκιο Υπουργών της Κυβέρνησης, όπου σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού, έθεσαν το πλαίσιο για την διενέργεια επιτόπιων ελέγχων ώστε να αποτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών.

Η Πολιτεία και όλοι μας, θα σταθούμε αρωγοί σε όλους όσους είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τον σεισμό και ήδη η Κυβέρνηση ανακοίνωσε άμεσα μέτρα, ώστε οι ζημιές να επουλωθούν το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψουν οι κάτοικοι σε φυσιολογικούς ρυθμούς».
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Ιωάννη Κόκουρα, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και συνεχάρη το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, για την ψυχραιμία με την οποία έβγαλαν σώους τους 63 μαθητές που βρισκόταν την ώρα του σεισμού στις αίθουσες.
Στην Ελασσόνα ο Πρόεδρος και το κλιμάκιο της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας συναντήθηκαν με τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νικόλαο Ευαγγέλου, ο οποίος ενημέρωσε για τη σοβαρότητα της κατάστασης στην περιοχή και μαζί επισκέφθηκαν οικίες που επλήγησαν από το σεισμό, μαζί με Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της περιοχής.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα