Στο φως η «γιάφκα» της Novartis: Ανοίγουν οι λογαριασμοί και τα κινητά τηλέφωνα όλων των εμπλεκομένων

361
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Σκευωρία Novartis: Ετοιμοι να μιλήσουν και άλλοι εισαγγελείς

Σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση Novartis. Ανοίγουν οι λογαριασμοί και τα κινητά τηλέφωνα όλων των εμπλεκομένων.

Με μια μεγάλη αποκάλυψη για την σκευωρία της Novartis κυκλοφορεί την Κυριακή το Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση γινόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Οι διάλογοι που αποκαλύπτoνται, από τα όσα έλαβαν χώρα στη γιάφκα της Novartis, είναι σοκαριστικοί. “Δώσε κανένα στοιχείο για Σαμαρά, Αδωνι, Στουρνάρα για να τα πάω παραπάνω” ή “Δώσε μας κάτι για κάποιον πολιτικό γιατί αλλιώς θα σπαταλήσεις 10 χρόνια από τη ζωή σου” γράφει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι οι χθεσινοί κατήγοροι γίνονται κατηγορούμενοι. Επίσης υποστηρίζει ότι είναι έτοιμοι να μιλήσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, ενώ η υπόθεση πάει στη Βουλή για Προανακριτική. Η σκευωρία, ο Ρασπούτιν και τα νέα στοιχεία από τον αντεισαγγελέα Αγγελή.

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Στο φως η «γιάφκα» της Novartis Σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr